Een zondagochtend treffen met Charles Eisenstein

Op zondagochtend 6 oktober gaan we niet naar de kerk, maar mogen we wel een zeer bijzondere voorganger in ons midden verwelkomen. Niemand minder dan Charles Eisenstein zal die ochtend in BlueCity te Rotterdam acte de presence geven en ons verblijden met zijn boodschap.

Na bijzondere events met Jan Terlouw, Willem Ferwerda, Kate Raworth en Nora Bateson hebben we opnieuw een enorm inspirerende denker in huis.

Eisenstein is auteur en spreker met een focus op de thema’s gift-economy, systeemverandering, bewustzijn, geld en ecologie. Hij is auteur van verschillende boeken, waaronder Sacred Economics en het onlangs verschenen Climate: A new story. Eisenstein is een wereldwijd veelgevraagd spreker en was zelfs al eens te gast bij Oprah Winfrey. En nu dus ook bij ons.

We zien er naar uit om samen met Charles en de genodigden in gesprek te gaan over de noodzaak van het kritisch kijken naar onze pogingen klimaatverandering tegen te gaan, maar ook om ons huidige economische model onder de loep te leggen en te onderzoeken wat er nodig is in deze tijden van meervoudige crises.

Nieuwsgierig naar het werk van Charles? Hier een artikel over zijn nieuwste boek Climate: A New Story.

“The present convergence of crises––in money, energy, education, health, water, soil, climate, politics, the environment, and more––is a birth crisis, expelling us from the old world into a new.” ~ Charles Eisenstein

GET YOUR TICKETS >> – SOLD OUT

Locatie: BlueCity Rotterdam
De voertaal is Engels.
Ism The Tipping Point