Local Food Feast 6 juni

Net als vorig jaar vindt ook dit jaar op 20 juni de World Localization Day plaats. Afgelopen jaar vierden we dat met een online seminar waarin Helena Norberg-Hodge een vlammend betoog hield over de noodzaak van lokalisatie voor de toekomst van onze planeet. Dit kun je hier terugkijken. Gelukkig is er een wereldwijde grassroots movement die steeds meer tegenwicht biedt aan de doorgeslagen globalisering.

De kunst is om deze initiatieven van onderaf met elkaar te verweven, zodat er een levend netwerk ontstaat. Een netwerk wat elkaar voedt, wat van elkaar leert en wat uiteindelijk weerbare lokale economieën kan realiseren.

Wij geloven dat er door ondernemerschap heel veel voor elkaar gekregen kan worden. We zijn dan ook blij dat onderdeel mogen zijn van het programma van World Localization Day.

In aanloop er naartoe organiseren we een klein event op zondag 6 juni: het Local Food Feast. Dit vindt plaats in MijnStadstuin (Amsterdam). Onder het genot van vers voedsel van het land komen we informeel samen en staat de vraag ‘Hoe kunnen we de impact van vitale lokale economieën vergroten?’.

Er is plek voor een zeer beperkt aantal mensen, dus als je hier ook bij wilt zijn, laat het ons dan per ommegaande weten.

Wat: Local Food Feast
Waar: MijnStadstuin, Nico Broekhuijsenweg 22, Amsterdam
Wanneer: zondag 6 juni, 17.00 – 19.30 uur
Aanmelden kan via info@ondernemersvannu.eu